"He who does not trust enough, Will not be trusted."
Lao Tzu

Om TIE Progress 

At Få Fantastiske Mennesker Til At Gøre Fantastiske Ting!

Efter mere end 14 år som specialist og leder i nogle af de største danske organisationer, besluttede jeg mig for at etablere min egen virksomhed med det formål at udleve og udforske de tanker og idéer jeg med tiden har udviklet om excellent ledelse og udvikling af personlige kompetencer.

I TIE Progress er der fokus på TILLID som et grundlag for opnåelsen af varig succes. og optimering af resultater.

Min passion i livet er at få mennesker til at være det bedste de kan være - at hjælpe dem med at se, at vi alle er fantastiske og at vi alle kan gøre fantastiske ting!

Hver og en af os kan blive (endnu) bedre til at gøre det vi gør - og jeg tror på at sport og forretning har meget at give hinanden og meget at lære fra hinanden. Dette er også grunden til at jeg har valgt at arbejde med stjernerne fra begge sider - så uanset om du er i sportens verden eller i forretningslivet: Lad os arbejde sammen!

Vigtigst af alt: Ha' det sjovt, nyd livet og husk: Det kræver mod at være legendarisk!


Rigtig god fornøjelse!

Elisabeth Richard Bach

Om Elisabeth Richard Bach

"Som leder i små og mellemstore virksomheder samt store internationale organisationer som Maersk Broker og Novo Nordisk, og som konsulent, coach og træner/underviser, har Elisabeth Richard Jensen mere end 14 års erfaring inden for medarbejder- og organisationsudvikling.
 
Elisabeth har stærke kompetencer inden for ledelse, læringsprocesser, motivation, vidensdeling og –ledelse, værdier og talentudvikling. Derudover underviser Elisabeth i områder som tillid, coaching, personlig effektivitet, effektiv kommunication, kulturforståelse, forhandlingsteknik, forandringsledelse, konflikthåndtering, præsentationsteknik og personligt image.
 
Med en Master i Informations- og Kommunikationsteknologi og Læring, en Master i Enneagrammet, og som certificeret bruger af værktøjer som ViewSuite360, Prescriptive Index (PI), DiSC, PEP / TM, Facet5, Stress Scan m.fl. har Elisabeth en betragtelig indsigt i organisatoriske såvel som personlige lærings- og udviklingsprocesser.
 
Både som konsulent og underviser er Elisabeth fuld af initiativ og hun har en unik evne til at inspirere alle folk omkring sig. Hun er en menneskelig dynamo fyldt med engagement og en smittende begejstring. Derudover er hun i stand til at få andre til at se mulighederne fremfor begrænsningerne. Elisabeth er meget visionær og i stand til at skabe resultater med stor gennemslagskraft. Med sin dynamiske og konstruktive tilgang til udfordringer af enhver slags formår hun altid at bevare kontrollen med situationen.
 
Elisabeth har været medlem af ‘HR Benchmarking of Knowledge Management’ Steering Committee’ under Department of Organization and Management og Knowledge Lab DK, University of Southern Denmark. Hun har også været formand for “Working Committee on Knowledge Management” (bidragsyder til udvilklingen af de Europæiske retningslinier for Vidensdeling) under Dansk Standard. Derudover har Elisabeth fiungeret som taler ved danske og international konferencer om Knowledge Management, Motivation, Læring, Kommunikation samt Praksisfællesskaber og hun har udgivet adskillige artikler og rapporter. Endelig har hun udviklet og forestået ledelsesprogrammet til ”EMBA in Shipping & Logistics” ved Copenhagen Business School ligesom hun forestår en række træningsprogrammer på Baltic Management Institute."

Tillid Er Alt! 
TIE Progress - Mobile +45 6155 5001 - Email TIEprogress@europe.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net